Nicolette,
 

Wat hebben wij een ontzettend leuke en fijne kraamweek gehad. Nicolette is een rustige, zorgzame en gezellige kraamverzorgende. Ze was lief voor onze baby maar ook voor onze vierjarige dochter. 
 Ze gaf ons goede tips en handvatten mee. De kraamweek vloog voorbij en toen we afscheid moesten nemen voelde dat beste wel raar. 
We zouden haar zeker aanraden voor wie een fijne kraamverzorgende zoekt. 

Heel erg bedankt voor de leuke kraamweek en de goede zorgen Nicolette. 


Groetjes Ferdi, Severine, Charlize en Dinand 

 Lieve Nicolette, onze steun en toeverlaat!

We schrijven het bedankje nu maar eigenlijk willen we nog helemaal niet dat je gaat. We zijn enorm dankbaar voor de tijd die je bij ons bent geweest. Van hele fijne support bij de bevalling tot de allerbeste zorgen voor ons drie. Je voelde feilloos aan wat we nodig hadden waardoor we ons erg op ons gemak hebben gevoeld. Je hebt ons vele handvaten gegeven en nu gaan we op eigen kracht verder. Maar we gaan je aanwezigheid hier in huis wel erg missen. We hopen je in de toekomst zeker nog een keer in huis te mogen verwelkomen!

Heel veel liefs,
Floor, Jooske en Kasper 

Lieve Nicolette,

Super bedankt dat je couveuze nazorg en ook nog op maat, bij ons wilde geven. Bedankt voor alle tips en de boost van vertrouwen die je hebt gegeven. Uiteraard ook dank je wel voor de appjes die wij hebben kunnen sturen op elk moment van de dag. Bedankt kraamtopper!

Liefs, Thijs, Courtney en Finn

Lieve Nicolette,

Wat hebben we een heerlijke kraamweek gehad met jou! Vanaf de bevalling tot en met de laatste dag wist jij aan te sluiten op onze karakters en behoeften. Je 'nuchtere' vertrouwen in Dirk en mij gaven zoveel rust. En ook voor Roel, Fenne en Jessie was je aanwezigheid in huis fijn. We konden gewoon ons gezinnetje zijn. We gaan je zeker missen en nodigen je snel uit voor de picknick ;-). 

Heel veel liefs, 
van de Reussies

Lieve Nicolette,

Wat heb jij ons een fijne kraamweek bezorgd. 

Ons eerste kindje George gekregen en geen idee wat we konden verwachten. 

Jij hebt ons zoveel goede tips gegeven en een stuk zekerder gemaakt in alles rondom de kleine. 

Je bent een geweldig mens, eerlijk en heel open. 

Erg fijn hoe jij je expertise toepast en alles met zoveel passie doet. 

We gaan je hier in huis missen, maar alles gaat goedkomen hier mede dankzij jou! Bedankt voor alles! 


Liefs, 

Jesse, Yonieck en George 

Lieve Nicolette,

Eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling dat jij de kraamweek hier zou zijn. Maar wat zijn we blij dat het zo gelopen is. Vanaf de eerste dag voelde het gelijk al heel vertrouwd en zeiden wij in de avond tegen elkaar dat we hoopte dat je de hele week hier zou blijven. Je aanwezigheid, kennis, goed tips en hulp was top!
Ook Jolien is blij, want die heeft dankzij jou twee ouders die een stuk meer handigheden en zelfvertrouwen hebben dan een week geleden. We hopen je dan ook terug te zien mocht een tweede kindje ons gegeven zijn (of eerder). Je bent een topper! We gaan je missen!

Liefs, 
Maarten, Lisa en Jolien

Lieve Nicolette,

Wat zijn wij onwijs blij dat we jou als kraamhulp hebben mogen leren kennen. Vanaf de eerste gesprek was ons gevoel al goed maar je hebt alle verwachtingen overtroffen. Je bent een heel fijn en warm persoon om in huis te hebben. Je hebt je optimaal ingezet voor ons allemaal! Jeetje wat zul je hier gemist worden! Maar dankzij jou hebben wij er alle vertrouwen in en gaan we ervoor met z'n vijven. Bedankt voor alles.

Dikke zoen, 
Mark, Rosanne, Fiene, Mees en Boas

Lieve Nicolette,

Bedankt voor deze fantastische week! En wat is de tijd voorbij gevlogen. Je bent een enorme steun voor ons geweest. We hadden geen idee wat wij konden verwachten van het ouderschap maar jij hebt ons weten klaar te stomen in een korte tijd, we hebben er alle vertrouwen in dat het ons zal lukken. 
Naast de huishoudelijke klussen, alle tips en adviezen, how to's ben je ook op emotioneel gebied een steun geweest. Ook weten we zeker dat Jason een fijne tijd met je heeft gehad! Nogmaals, heel erg bedankt voor alles! 

Veel liefs,
Sjors, Sheling & Jason

Lieve Nicolette,

We willen je ontzettend bedanken voor al jouw hulp tijdens de kraamweek. Alle hulp rondom de borstvoeding die nu einde van de week eindelijk goed lijkt te gaan! Alle hulp in het huishouden, de lekkere fruitjes en de koffietjes die je voor ons maakte. Hoe lief je voor Ace bent en je ontzettend leuke kado's voor onze kinderen, echt super!
Je energie is heel fijn om in huis te hebben. Dankzij jou hebben we een hele fijne start met Aik gehad. Je bent echt geweldig en we gaan je zeker missen en ik denk Ace ook. Wie weet hebben we je ooit in de toekomst weer eens nodig. Nogmaals bedankt voor alles, voor al je adviezen, je liefde en je aandacht. 

Veel liefs, 
Dave, Rachel, Ace en Aik

Lieve Nicolette,

Heel erg bedankt voor deze fijne kraamtijd. We weten nu dat het inderdaad ook een fijne en gezellige tijd kan zijn. Dank je wel dat je zo goed voor ons allemaal hebt gezorgd en dat je niet bent gaan afwachten maar hebt doorgepakt toen het nodig was. De jongens hebben het ook geweldig gehad. We gaan je missen!

Mark, Irene, Reinier, Laurens en Marije

Lieve Nicolette,

Bedankt voor alle goede zorgen, de rust en aandacht voor Faas en Evie en tips en adviezen de afgelopen kraamweek. We hebben een heerlijke start gehad thuis als gezin van 4!

Groetjes, van Stefan, Rinske, Evie en Faas

Lieve Nicolette,

Wat gaat zo'n eerste week snel voorbij.... En wat is dat jammer! We hebben enorm genoten van de kraamweek en je goede zorgen zodat we fijn hebben kunnen opstarten. Je rustige uitstraling werd zeer gewaardeerd in dit huis vol energie :-) Liefs Joost, Esther, Jente, Timo en Esmee

Lieve Nicolette, 

Ik vind jou super super lief. En ik vind dat je goed voor de baby zorgt. 
Liefs Jente

Nicolette beloofde van onze kraamweek een feestje te maken en dat heeft zij meer dan waargemaakt. Ze ontzorgt, geeft adviezen (zonder te betuttelen!) en is superlief voor de kleine en moeder (en vader 😉). Van tevoren vroegen wij ons af hoe het zou zijn om 'een vreemde' 8 dagen in ons huis te ontvangen, maar de aanwezigheid van Nicolette voelde geen moment vreemd. Het voelde zelfs gek toen de kraamweek af was en we afscheid van haar moesten nemen. Nicolette, bedankt voor alles, je bent een topper!
 
Liefs, Marco en Diana en Noud


Met Nicolette in huis als kraamverzorgster ging het eigenlijk allemaal vanzelf. We zijn goed verzorgd en onze oudste werd ook zeker niet vergeten. We hebben goede tips en adviezen gehad en voor het huishouden draait Nicolette ook haar hand niet om. Wij kijken terug op een heel relaxte en prettige kraamweek.
Maaike

Nicolette is relaxed en zorgzaam zonder opdringerig te zijn. Ze heeft ons veel geleerd en vertrouwen gegeven in het zorgen. Ze is gezellig en we voelden ons beiden er op ons gemak bij haar. Ze heeft ons echt in de watten gelegd. Ik zou Nicolette zeker aanraden!
Laura


21 oktober is onze zoon geboren. We hebben al een dochter van 3,5, dus dit was onze tweede ervaring met een kraamverzorgende. Nicolette was alles we op hadden gehoopt en meer. Ik ben van nature behoorlijk proactief en vond het tijdens de kraamweek van onze dochter dan ook heel lastig om niet zelf alsnog van alles in huis te (willen) doen, rust te vinden en controle los te laten. Nicolette gaf ons echt het gevoel dat ze de touwtjes in handen had, dat ze zou zorgen dat de dingen die wij belangrijk vinden op orde waren. Hygiëne heeft ze hoog in het vaandel staan en dat was in positieve zin te merken - ze hield alles ontzettend goed bij, zonder dat ik ook maar enig moment 'schoonmaak-drukte' heb gevoeld. Nicolette is een kalme aanwezigheid in je huis, die écht voor je zorgt. Voordat je zelf iets kunt bedenken heeft zij het al opgepakt. Los van die praktische zaken is ze ontzettend aardig, geïnteresseerd en leuk en fijn om mee te praten. Naast de standaard zorg en controles hield ze het huishouden draaiend, maakte de allerleukste fruithapjes (met bananen-dolfijn en gezellige prikkers), ging enorm goed om met onze lieve dochter - en alsof dat nog niet genoeg was had ze zelfs voor ons zoontje én onze dochter een lief afscheidscadeau. Een beter start hadden we als gezin van 4 niet kunnen krijgen! Lieve Nicolette, nogmaals bedankt dat je deze kraamweek zo ontspannen voor ons (en een beetje extra voor mij) hebt gemaakt. Het is waardevoller dan je misschien zelf denkt. Ik kan iedereen alleen maar aanraden jou te benaderen! Veel succes en plezier met alles wat er op je pad gaat komen!

Jacqueline

Na de geboorte van ons tweede kind kwam Nicolette bij ons kramen. We hebben haar ervaren als zeer warm, betrokken, empathisch en kalm. Nicolette heeft veel ervaring en dat merk je in haar handelen. Ze is kordaat en heel kundig in haar vak. Nicolette heeft mij goed geholpen bij de borstvoeding. Iets wat ik graag wilde maar wat niet vanzelf ging.. Ik had het gevoel dat zij voor alles waar ik tegenaan liep een tip had. Nicolette stelt zich professioneel op en tegelijkertijd voelde het voor mij alsof ze in die week even mijn beste vriendin was. Een schouderklopje en een arm om mij heen, precies wanneer ik dat nodig had. Ook kon ze “streng” zijn op de juiste momenten, bijvoorbeeld wanneer ik dreigde teveel te doen terwijl ik mijn rust zo hard nodig had. Nicolette is nuchter en houdt van een grapje. Iets wat wij erg kunnen waarderen. Onder andere door Nicolette hebben wij een heel fijne kraamweek gehad.
NadeshaNicolette is een gezellige en professionele kraamverzorgster, met een luisterend oor. Geen vraag is te gek en Nicolette legt alles zo goed en duidelijk uit. Ze staat voor je klaar, maar ook voor het gehele gezin. Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad!
Léanne 


Nicolette is een geweldige kraamverzorgster!
Een moeder met beide voeten op de grond, luisterend oor, zorgzaam, oplettend, kundig en niet onbelangrijk, erg gezellig en denkt om het hele gezin.
Liefs Marlies