Nicolette beloofde van onze kraamweek een feestje te maken en dat heeft zij meer dan waargemaakt. Ze ontzorgt, geeft adviezen (zonder te betuttelen!) en is superlief voor de kleine en moeder (en vader 😉). Van tevoren vroegen wij ons af hoe het zou zijn om 'een vreemde' 8 dagen in ons huis te ontvangen, maar de aanwezigheid van Nicolette voelde geen moment vreemd. Het voelde zelfs gek toen de kraamweek af was en we afscheid van haar moesten nemen. Nicolette, bedankt voor alles, je bent een topper!
 
Liefs, Marco en Diana en Noud


Met Nicolette in huis als kraamverzorgster ging het eigenlijk allemaal vanzelf. We zijn goed verzorgd en onze oudste werd ook zeker niet vergeten. We hebben goede tips en adviezen gehad en voor het huishouden draait Nicolette ook haar hand niet om. Wij kijken terug op een heel relaxte en prettige kraamweek.
Maaike

Nicolette is relaxed en zorgzaam zonder opdringerig te zijn. Ze heeft ons veel geleerd en vertrouwen gegeven in het zorgen. Ze is gezellig en we voelden ons beiden er op ons gemak bij haar. Ze heeft ons echt in de watten gelegd. Ik zou Nicolette zeker aanraden!
Laura


21 oktober is onze zoon geboren. We hebben al een dochter van 3,5, dus dit was onze tweede ervaring met een kraamverzorgende. Nicolette was alles we op hadden gehoopt en meer. Ik ben van nature behoorlijk proactief en vond het tijdens de kraamweek van onze dochter dan ook heel lastig om niet zelf alsnog van alles in huis te (willen) doen, rust te vinden en controle los te laten. Nicolette gaf ons echt het gevoel dat ze de touwtjes in handen had, dat ze zou zorgen dat de dingen die wij belangrijk vinden op orde waren. Hygiëne heeft ze hoog in het vaandel staan en dat was in positieve zin te merken - ze hield alles ontzettend goed bij, zonder dat ik ook maar enig moment 'schoonmaak-drukte' heb gevoeld. Nicolette is een kalme aanwezigheid in je huis, die écht voor je zorgt. Voordat je zelf iets kunt bedenken heeft zij het al opgepakt. Los van die praktische zaken is ze ontzettend aardig, geïnteresseerd en leuk en fijn om mee te praten. Naast de standaard zorg en controles hield ze het huishouden draaiend, maakte de allerleukste fruithapjes (met bananen-dolfijn en gezellige prikkers), ging enorm goed om met onze lieve dochter - en alsof dat nog niet genoeg was had ze zelfs voor ons zoontje én onze dochter een lief afscheidscadeau. Een beter start hadden we als gezin van 4 niet kunnen krijgen! Lieve Nicolette, nogmaals bedankt dat je deze kraamweek zo ontspannen voor ons (en een beetje extra voor mij) hebt gemaakt. Het is waardevoller dan je misschien zelf denkt. Ik kan iedereen alleen maar aanraden jou te benaderen! Veel succes en plezier met alles wat er op je pad gaat komen!

Jacqueline

Na de geboorte van ons tweede kind kwam Nicolette bij ons kramen. We hebben haar ervaren als zeer warm, betrokken, empathisch en kalm. Nicolette heeft veel ervaring en dat merk je in haar handelen. Ze is kordaat en heel kundig in haar vak. Nicolette heeft mij goed geholpen bij de borstvoeding. Iets wat ik graag wilde maar wat niet vanzelf ging.. Ik had het gevoel dat zij voor alles waar ik tegenaan liep een tip had. Nicolette stelt zich professioneel op en tegelijkertijd voelde het voor mij alsof ze in die week even mijn beste vriendin was. Een schouderklopje en een arm om mij heen, precies wanneer ik dat nodig had. Ook kon ze “streng” zijn op de juiste momenten, bijvoorbeeld wanneer ik dreigde teveel te doen terwijl ik mijn rust zo hard nodig had. Nicolette is nuchter en houdt van een grapje. Iets wat wij erg kunnen waarderen. Onder andere door Nicolette hebben wij een heel fijne kraamweek gehad.
NadeshaNicolette is een gezellige en professionele kraamverzorgster, met een luisterend oor. Geen vraag is te gek en Nicolette legt alles zo goed en duidelijk uit. Ze staat voor je klaar, maar ook voor het gehele gezin. Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad!
Léanne 


Nicolette is een geweldige kraamverzorgster!
Een moeder met beide voeten op de grond, luisterend oor, zorgzaam, oplettend, kundig en niet onbelangrijk, erg gezellig en denkt om het hele gezin.
Liefs Marlies